Spachtelputz in Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor die gespecialiseerd is in het aanbrengen van spachtelputz? Dan bent u bij uw stukadoor uit Amsterdam aan het juiste adres. Wij verzorgen al jaren stukadoorsdiensten in Amsterdam en regio Amsterdam, waarbij spachtelputz een populair product is. En dat is niet voor niets, want spachtelputz is een duurzame, veelzijdige maar vooral ook mooie wanddecoratie.

Spachtelputz: het materiaal

Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister die gebruikt wordt voor de afwerking van muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen. De marmerkorrels zijn verkrijgbaar in diverse groottes, zodat de structuur van muurafwerking kan variëren. Daarnaast kan spachtelputs in vrijwel iedere kleur worden geleverd. De keuzevrijheid in structuur en kleur zorgt ervoor dat u uw wanden precies passend kunt maken aan de rest van uw interieur. Spachtelputz is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 millimeter. Omdat spachtelputz uit zeer sterk materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Door de duurzaamheid van het materiaal hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw muren beschadigd raken door bijvoorbeeld tegen de muur aan te stoten.

Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en bent u op zoek naar een vakman die uw spachtelputz aan kan brengen? Wij staan graag voor u klaar.