Raapwerk Amsterdam

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van raapwerk in Amsterdam? Stukadoorsbedrijf Amsterdam is uw ervaren stukadoor voor de gehele regio Amsterdam die gespecialiseerd is in raapwerk. Wij verzorgen al vele jaren wandafwerking, waaronder raapwerk. Door onze kennis en kunde op het gebied van raapwerk bent u verzekerd van vlakke en strakke wanden en plafonds! Wilt u gebruik maken van onze diensten in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag in Amsterdam of de omgeving van Amsterdam.

Wat is raapwerk?

Raapwerk is een wandafwerkingsmethode die bestaat uit een betrekkelijk dikke laag gipsmortel van 7 millimeter tot 5 centimeter dik. Bij dunnere lagen wandafwerking wordt gesproken van pleisterwerk. Raapwerk maakt het mogelijk om scheve muren of plafonds weer recht te maken, door bepaalde delen dikker of juist dunner af te werken. Doordat raapwerk bestaat uit gips, werkt deze afwerking vochtregulerend. Het gips is in staat om vocht op te nemen en het opgenomen vocht weer af te staan. Raapwerk is hierdoor en door zijn dikte zeer geschikt voor de afwerking van vochtige ruimtes zoals badkamers.

Heeft u wanden en/of plafonds die niet egaal zijn? Dan is raapwerk ideaal. Aan de hand van raapwerk worden oneffenheden binnen no time weggewerkt. Daarnaast levert raapwerk een gladde ondergrond voor vrijwel iedere andere afwerkingsmethode zoals spachtelputz, verf en behang. Voor het aanbrengen van raapwerk in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam, bent u bij ons aan het juiste adres.